TRANSFER U SAD OTPAO

Olić: Odluka o Wolfsburgu krajem travnja

04.04.2012 u 14:15

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić je u razgovoru za Goal.com potvrdio da razmišlja o prelasku u Wolfsburg, te da će svoju konačnu odluku donijeti kasnije ovoga mjeseca

Naš je reprezentativac, član Bayerna iz Münchena, odlučio sinoćnju (utorak) uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Marseillea postigavši dva pogotka u 75 minuta provedenih na travnjaku.

Priznao je da je bio iznenađen uvrštavanjem u momčad umjesto Marija Gomeza, te da je Wolfsburg trenutno najbliži njegovom potpisu.

'Wolfsburg je jedini klub koji je pokazao istinski interes za moje usluge. Za mene je to velika odluka, jer je Wolfsburg klub u kojem bih dobio više prilika što priželjkujem već jedno duže vrijeme', rekao je napadač iz Davora za Goal.com.

Međutim, još ništa nije dogovoreno, a Olić je najavio da će odluku donijeti krajem ovog mjeseca.

'Razgovarat ću s Wolfsburgom kada mi Bayern otvoreno kaže da mogu otići na ljeto. Nadam se da će se to dogoditi krajem mjeseca', veli naš reprezentativac koji je pritom odbacio bilo kakva nagađanja odlaska u SAD.

'Ne ide mi se u MLS. Još se uvijek osjećam jako dobro i još se uvijek vidim u nekom klubu iz najjačih liga Europe', zaključio je.