BLIŽI SE POVRATAK NA TEREN

Olić: Izgubio sam tri kilograma mišića

09.02.2011 u 12:02

Bionic
Reading

Ivica Olić u Njemačkoj uživa status istinske zvijezde. Njegova teška ozljeda i operacija meniska zbog čega pauzira osam mjeseci prati se skoro svakodnevno. Hrvatski reprezentativac se na svu sreću oporavlja bez problema i izjavljuje da jedva čeka da ponovno počne s treninzima

Iako ga već mjesecima nema na nogometnim terenima te njegov Bayern mora igrati bez njega, njemački mediji nisu zaboravili na Ivicu Olića. Bild se prisjetio Olića nazivajući ga 'omiljenim igračem Bayerna' i podsjećajući da se hrvatski reprezentativac oporavlja nakon teške operacije, zbog čega neće igrati ove sezone, ali će se zato pridružiti Bayernu na ljetnim pripremama.

'Prije nego se vratim na teren moram pojačati svoju muskulaturu. To mi je prioritet. Imao sam veliku pauzu te sam izgubio četiri kilograma, od čega su tri kilograma mišićne mase', kazao je Olić, sretan što već može normalno hodati i voziti bicikl.

'Najgori period mi je bio kada sam morao koristiti štake te stalno ponavljati iste vježbe. Ponekad to sve frustrira, pogotovo što je stanka toliko duga. Ne mogu dočekati kada ću opet početi s treninzima, trčati, a na kraju i zaigrati', rekao je Olić za Bild.