NEMA LJUTNJE

Olić: I u Bayernu su mi rekli da preskočim Grčku

29.09.2011 u 09:12

Bionic
Reading

Iako se nakon izostavljanja igrača s popisa u reprezentaciji često javljaju nezadovoljnici, ovog puta dojam je da ljutnje nema. Barem ne kod Ivice Olića

Izbornik Bilić u srijedu je objavio konačni popis igrača na koje računa za oglede s Grčkom i Latvijom, a nakon njegova skraćivanja, otpali su Mladen Petrić, Danijel Pranjić, Ivo Iličević, Manuel Pamić i Ivica Olić. I dok je Pranjić izostavljen zbog tri odigrane minute ove jeseni, za Petrića trenutačno nema mjesta jer drugi su napadači učinkovitiji i u boljoj formi, možda je najviše iznenadio izostanak Ivice Olića.

No, prema tonovima koje su poslali i Bilić, a posebice Olić i Pranjić, ovog puta nesuglasica nema.

'Često sam zadnjih dana razgovarao s Bilićem i na kraju smo odlučili kako je bolje da preskočim Grčku i Latviju. A i u Bayernu su mi savjetovali da bi bilo bolje da ostanem i normalno treniram, jer sam imao dugu stanku zbog ozljede. Možda je ovako i bolje, kad ću biti sasvim spreman i kad ću imati iza sebe niz odigranih utakmica u Bayernu, tada ću najviše koristiti reprezentaciji', rekao je Olić.

Pranjić je za Sporstke novosti izjavio.

'Iskreno rečeno, očekivao sam ovakvu odluku izbornika. Bez obzira što sam bio na širem popisu, nakon što u klubu nisam nastupio, logično mi je da me neće zvati. Nisam ni spreman za cijelu utakmicu, na svježinu bih mogao odraditi sat vremena, a to nije to'.