BRAVO, DEČKI!

Olić i Petrić u promociji hrvatskog turizma

04.02.2009 u 17:26

Bionic
Reading

Hrvatska turistička zajednica u praksu je provela izvrsnu ideju da naši nogometni reprezentativci pomognu u promociji hrvatskog turizma. Ivica Olić i Mladen Petrić tako su se u srijedu pojavili na otvaranju turističkog sajma Reisen u Hamburgu i privukli veliku pažnju medija i ljubitelja nogometa

Nakon pojačane promidžbe za vrijeme trajanja Svjetskog rukometnog prvenstva, Hrvatska turistička zajednica želi novim akcijama privući što veći broj Nijemaca u Hrvatsku, te su stoga u srijedu na hrvatskom štandu bili i hrvatski nogometni reprezentativci i igrači hamburškog HSV-a, Ivica Olić i Mladen Petrić.

Posjet poznatih nogometaša privukao je pozornost mnoštva obožavatelja nogometa i navijača HSV-a, kao i sve znatiželjnike koji su imali priliku upoznati nogometaše i dobiti njihov autogram. Olić i Petrić su, osim toga, dali i izjave najvažnijim novinskim i TV redakcijama hamburškog područja pozivajući Nijemce da posjete Hrvatsku.

Ta promidžbena akcija bila je uspješna promidžba Hrvatske, kako brojnoj sajamskoj publici tako i medijima šireg područja Hamburga, a to je samo jedna u nizu akcija koje Hrvatska turistička zajednica planira organizirati u suradnji s nogometnim klubom HSV. Nakon sajma u Hamburgu promidžba Hrvatske nastavit će se na sajmovima u Essenu, Münchenu i Berlinu.