Alphonso Davies

Oglasio se kanadski tragičar u porazu od Belgije te objavio kakvo je stanje s njegovom ozljedom

Bionic
Reading

Alphonso Davies ne osjeća na svom donedavno ozlijeđenom koljenu nikakve posljedice nakon utakmice protiv Belgije na Svjetskom prvenstvu, u kojoj su njegovi Kanađani poraženi 1:0

U tom susretu Alphonso Davies je u 10. minuti, kod rezultata 0:0, propustio realizirati jedanaesterac za vodstvo svoje momčadi, a kasnije su on i ostali Kanađani u nizu promašivali sjajne prilike. Na kraju je Kanada bila kažnjena, za pobjedu Belgije zabio je Batshuayi, a sljedeći suparnik, u nedjelju (27. studenog, 17 sati), u skupini F bit će im Hrvatska.

Kanadski navijači su donekle mirniji jer je Davies odradio cijelu utakmicu u jakom intenzitetu, a i dan nakon toga ne osjeća nikakve posljedice na donedavno ozlijeđenom koljenu (tetiva).

  • +17
Belgija - Kanada, SP u nogometu, 23.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Fizički se osjećam odlično, ali ostaje velika žal zbog toga što smo teren napustili kao poražena momčad. Istovremeno smo ponosni na našu igru i zbog toga što smo sve dali u ovu utakmicu. Tako će biti i u idućim susretima', rekao je Alphonso Davies koji je bio upitan za start na prvenstvu, a prije toga je posljednju utakmicu u svom Bayernu odigrao početkom studenoga.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal