napokon je priznao

Oglasio se i 'Kaiser Karl'; Karl-Heinz Rummenigge otvoreno progovorio o budućnosti Nike Kovača u Bayernu

25.05.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna večeras u Berlinu igraju finale njemačkog Kupa protiv Red Bull Leipziga (Arenasport 3, 20 sati). Uoči utakmice u kojoj Niko Kovač ima priliku osvojiti dvostruku krunu oglasio se Karl-Heinz Rummenigge. Legenda Bayerna danas je na poziciji izvršnog direktora, a ove je sezone često kritizirao Kovača

'Nikada nije bilo u pitanju hoće li Kovač biti naš trener sljedeće sezone. Kovač ima ugovor do 2021. godine i nitko nije dovodio u pitanje njegov ostanak', kazao je za njemačke medije Karl-Heinz Rummenigge (63) jedan od najboljih njemačkih i svjetskih nogometaša svih vremena.

'Kaiser Karl' danas je izvršni direktor Bayerna, a ove sezone često je imao pritužbi na rad i rezultate Nike Kovača. Dapače, u nekoliko je navrata izjavljivao kako njegova pozicija na klupi nije sigurna... Sad je Rummenigge krenuo s drugom pričom. Tvrdi da je sve to bio 'spin' kako bi zavarao javnost.

Bundesliga, Bayern Munich - Eintracht Frankfurt Izvor: Pixsell / Autor: Werner Eifried/DPA/PIXSELL

'Namjerno sam podijelio mišljenje javnosti svojom izjavom da ničiji ugovor u Bayernu nije siguran nakon utakmice s Borussijom', priznao je Rummenigge u razgovoru za Bild i nastavio:

>> MAXTV DERBI TJEDNA: Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.

'Da nisam to učinio, svi bi nam se smijali', zaključio je.

Pa neka si sada Niko Kovač misli. Nakon svega, Rummenigge je u pomirljivom tonu zaključio priču o ostanku/odlasku Kovača s klupe bavarskog velikana.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

'Pa, bilo bi ludo donijeti takvu odluku na temelju jedne utakmice. Mislim da je definitivno uspjeh osvojiti bundesligaški naslov u prvoj sezoni u Bayernu. On je mlad i relativno neiskusan trener, a sada može još osvojiti i dvostruku krunu. Rezultati su, to se mora priznati, na njegovoj strani', rekao je Rummenigge.