obranio penal

Oglasio se i apsolutni junak Dinama Dominik Livaković; reprezentativni vratar još jednom spasio 'modre' pa jasno rekao što misli o tome

23.10.2020 u 06:22

Bionic
Reading

Dominik Livaković osvrnuo se na utakmicu s Feyenoordom u kojoj je obranio penal

Dinamo je na Maksimiru u prvom kolu Europske lige ugostio Feyenoord. Utakmica je završila remijem, ali nije bila bez drame. Već u osmoj minuti Dominik Livaković je skinuo penal koji je skrivio Kristijan Jakić, a od 72. minute su gosti ostali bez Senesija koji je dobio crveni karton.

Junak Dinama Dominik Livaković se osvrnuo na taj susret.

'Na kraju možemo i žaliti za tri boda. Oni su dobili crveni karton i nakon toga smo bili puno bolji. S druge strane, oni su bili bolji u prvom dijelu pa je možda ovo i najpoštenije', rekao je Livaković nakon utakmice.

Golman Dinama je skinuo penal i tako odmah ekipi podigao moral.

'Ma ja sam tu za ekipu. Tako je to. Nekad oni mene spašavaju, a nekada ja spasim njih. To je to, nema se tu što više reći', rekao je Livaković pa dodao:

'Danas smo imali nekoliko mladih igrača koji su debitirali u Europskoj ligi i nije im bilo svejedno. Feyenoord nije mala ekipa i jasno je da su bili malo i impresionirani. Kasnije su se sabrali i drugo poluvrijeme je bilo puno bolje. Crveni karton je tu pomogao. Na kraju možemo žaliti za tri boda, posebno jer je ona druga utakmica završila remijem.'

Već za tjedan dana slijedi susret s CSKA u Moskvi.

'Da, bit će to teško gostovanje, ali nemamo što sad analizirati. Dobro ćemo se pripremiti za to i idemo tamo izboriti pozitivan rezultat', zaključio je Livaković.

  • +22
Dinamo - Feyenoord, 1. kolo Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.