FIFA_SP_2018.svg

velikan oduševio

Odrekao se 12 milijuna eura kako bi na SP-u započeo ostvarenje svog sna

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 20.07.2018 08:29
  • Objavljeno 18.07.2018 u 18:17
Bionic
Reading

Thierry Henry odbio je bogatu ponudu Sky Sportsa koji ga želi zadržati kao stručnog komentatora kako bi na SP-u u Rusiji započeo svoj put prema samostalnoj trenerskoj karijeri...

Honorari stručnih komentatora na najuglednijim sportskim televizijama poput Sky Sportsa otišli su u nebo, ali svejedno ne mogu zadržati onoga tko sanja o trenerskoj karijeri.

  • +3
SP u nogometu, polufinale: Francuska - Belgija Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako je Thierry Henry odlučio odbiti 12 milijuna eura koje mu je ova britanska televizija ponudila za produženje ugovora i pojavio se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kao pomoćnik belgijskog izbornika Roberta Martineza.

Cilj bivšeg nogometaša Arsenala nije bio okititi se s moćnom Belgijom naslovom prvaka svijeta, već naučiti nešto o uglednog Martineza na velikom natjecanju, da bi već ovog ljeta započeo svoju samostalnu karijeru.

Belgija je na SP-u osvojila broncu, a Henryju se čini se ruska misija isplatila: ponudile su već počele stizati, a među njima i ona Aston Ville koja se pokušava vratiti na puteve stare slave i treba ambicioznog trenera. Sky Sports će pak morati nekome drugome istresti svoje milijune...