KAKAV PEH!

Ode li na operaciju, Olića nema mjesecima

16.08.2010 u 09:46

Bionic
Reading

Ivica Olić je tijekom priprema Bayerna odavao dojam nogometaša koji će i ove sezone biti udarna igla Bavaraca, a onda je stigla ta nesretna ozljeda lijeve noge, iste one koju je već operirao

uis van Gaal je grmio, bio je ljut kao ris. Ivica Olić vratio se ozlijeđen s prijateljske utakmice Hrvatske i Slovačke, a kako sada stvari stoje, vrlo je upitno hoće li naš napadač biti na dispoziciji klubu idućih mjeseci. Istina, to je još nepotvrđena ili itekako realna opcija. Naime, Olić se opet ozlijedio i muči ga menisk lijevog koljena, a operacija je najgore što mu ovog trenutka treba, jer oporavak bi jako dugo trajao.

'To je ona noga koju sam već operirao i već dulje vrijeme imam problema s njom', kazao je Olić njemačkim novinarima, naglašavajući da je skloniji konzervativnijim metodama liječenja, a ne operaciji.

U oba slučaja Olić će izgubiti početak sezone, no ukoliko liječnici početkom tjedna zaključe da je operacija neophodna, tada će se pola sezone oporavljati. Jasno je koliko je Ivica Olić bitan za ambicije Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, pa je onda i logična ljutnja Van Gaala, te briga Slavena Bilića.