HEYNCKES U SCHALKE

Odbije li ga Mourinho, Chelsea će voditi Pellegrini

18.02.2013 u 12:45

Bionic
Reading

Iako je do prijelaznog roka ostalo još dosta vremena, mnogi su klubovi aktivni već sada te pokušavaju spremni dočekati vrijeme kada će se 'trgovati'

Roman Abramovič već je našao koga bi za zamjenu treneru Rafaelu Benitezu. Španjolca bi na klupi Chelseaja na ljeto mogao zamijeniti Manuel Pellegrini, aktualni trener Malage. Kontakte je potvrdio njegov menadžer Jesus Martinez.

'Prije 15 dana imali smo ponudu Rome ali smo ju odbili jer je sredina sezone. Upite su poslali Chelsea i drugi klubovi, a Manuel bi volio voditi momčad u Engleskoj, Italiji ili Njemačkoj', kazao je Martinez

Iako je iz Chelsea poslan upit za Pellegrinijeve usluge, sudeći po kladionicama on nije prvi favorit. Najbolje kotiraju Evertonov trener David Moyes, Realov Jose te Guy Poyet i Gianfranco Zola.

Inače, trener Bayerna Jupp Heycnkes po završetku sezone neće ni dana čekati na novi angažman. Nakon što njegovo mjesto preuzeme Pep Guardiola, on bi trebao preuzeti Schalke. Bild piše kako 67-godišnjak ne bi imao ništa protiv novog angažmana.