KVALIFIKACIJE ZA OI

Od rukometaša se očekuje da trokorakom osiguraju London

27.03.2012 u 18:12

Bionic
Reading

Hrvatske rukometaša očekuje kvalifikacijski turnir za odlazak na OI u Londonu. Protivnici 'kaubojima' u Varaždinu bit će Japan, Čile i Island, koji ne spadaju u prvu kategoriju, tako da se od Balića i društva očekuje lagani hod do Londona

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža očekuje da na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Londonu, koji će se od 6. do 8. travnja održati u Varaždinu, u susretima s reprezentacijama Japana, Čilea i Islanda naša reprezentacija izbori tri pobjede i osigura plasman na OI.

'Očekujemo punu dvoranu i podršku navijača iz cijele Hrvatske te dobru atmosferu što zaslužuju i grad Varaždin i dečki iz reprezentacije', istaknuo je Goluža.

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš najavio je da će reprezentacije Hrvatske, Islanda, Japana i Čilea, u sklopu kvalifikacijskog turnira u Varaždinu odigrati šest utakmica.

'Pokazali smo se dobrim domaćinima tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva 2009. godine i vjerujem da ćemo i u travnju u Varaždinu imati pravi rukometni spektakl', kazao je Habuš.

Dvije prvoplasirane momčadi sa varaždinskom turnira izborit će pravo nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu.