CUFRE U PROBLEMIMA

Od najjače, Dinamova obrana najslabija karika?

07.12.2010 u 00:00

Bionic
Reading

Iako je još do utakmice u Villarrealu Dinamova zadnja linija djelovala kao najčvršća u Halilhodžićevoj momčadi, situacija se u samo tri dana preokrenula

Nakon crvenog kartona Igora Bišćana u Villarrealu, zbog kojeg ga neće biti u posljednjoj utakmici Europske lige protiv solunskog PAOK-a, novi su problemi pogodili Dinamovu momčad. Naime, u dvoboju s Rijekom, još proteklog vikenda, ozlijedio se Argentinac Leandro Cufre te je njegov nastup protiv Grka upitan.

Doduše, kako je za tportal rekao Miljenko Rak, čovjek zadužen za fizičko stanje Halilhodžićeve momčadi, riječ je o istegnuću ligamenta, i Cufre bi se do 15. prosinca mogao oporaviti.

'Teško mi je sada nešto konkretnije reći, jer to je ipak pitanje za liječničku službu. Međutim, koliko mogu procijeniti, Cufre će kup-dvoboj s Osijekom propustiti, dok bi se, uz vježbu, 'bicikl' i nekakvu terapiju do PAOK-a mogao vratiti', rekao je Rak.

No, ako se stanje ne popravi, Dinamo bi mogao imati velikih muka, a Halilhodžić bi ostao tek na jednom iskusnom igraču (Tonel), a Dinamova bi zadnja linija doživjela dodatne promjene. No vjerujemo Raku i njegovim vrhunskim procjenama i nadamo se da ipak dodatnih šokova neće biti.