STRAHOPOŠTOVANJE

'Od Cro Copa prijeti smrtonosna opasnost'

03.10.2012 u 10:35

Bionic
Reading

Randy Blake relativno je anonimno ime u borilačkom svijetu, ali ovog mjeseca naći će se na velikoj sceni nakon što uđe u ring zajedno s našim Mirkom Filipovićem

Osmina finala K-1 World Grand Prixa u Tokiju sve je bliža, mečevi se održavaju za svega 12 dana, a Cro Cop se priprema već dva do tri mjeseca. Nije čak ni uzeo nekakvu posebnu pauzu kako bi malo uživao u ljetu, već je i na jugu Istre, gdje je proveo dio ljeta, naporno svakodnevno trenirao.

Njegov protivnik Randy Blake također je ovaj izazov shvatio iznimno ozbiljno, svjestan je koliko je Mirko i dalje opasan protivnik te zna da bi mu eventualna pobjeda nad njime otvorila mnoga vrata.

'Fantastično je što se mogu boriti s takvom legendom poput Cro Copa. Iskreno, nikad nisam mislio da ću dobiti priliku ući u ring s njim, a sad će se naći ispred mene. Jako sam uzbuđen', rekao je Blake.

Mirkova lijeva noga legendarna je u borilačkom svijetu. Možda nije onako jedna opasna kao što je bila u najboljim danima, ali i dalje se je ipak sve boje...

'Od Mirka prijeti smrtonosna opasnost i ja sam toga svjestan. Pripremam se za sjajnu borbu s njime!'