TAKO KAŽE

O Sneijderovoj sudbini odlučuje samo Bog

13.06.2011 u 09:17

Bionic
Reading

Sve se glasnije spominje odlazak Wesleyja Sneijdera iz Intera. Ni nizozemski veznjak nije siguran ostaje li u Interu ili će sreću potražiti negdje drugdje

Nakon što je 2010. s Interom osvojio trostruku krunu (Liga prvaka, prvenstvo i Kup), u 2011. su Sneijder i 'nerazzurri' podbacili te je obranjen samo domaći Kup.

Nizozemski veznjak nije imao dobru sezonu, a na loše rezultate nadovezala se i ozljeda. Pisalo se da je Sneijderu nestalo motivacije u Serie A te da je njegov odlazak izgledan.

'Sezona nije bila laka, ali ja nisam ljut na Inter. Volim taj klub i samo sam uzrujan jer nismo ostvarili željene ciljeve. Naravno, bijesan sam i na svoje ozljede, na cijelu situaciju, ali ne na klub,' govorio je Sneijder za La Gazzettu dello Sport te dodao:

'Mogu li obećati navijačima da ću ostati? Interovi navijači uvijek su bili fantastični prema meni i želim im zahvaliti. Bog će odlučiti o mojoj budućnosti. On je jedini koji zna. Jedino što mogu reći da ako ostanem da ću dati sve od sebe da pobjeđujemo.'

Sneijder je najjača karika Intera