FIFA_SP_2018.svg

ZAFRKANCIJA

Novi uradak šaljivaca Vrsaljka i Lovrena; a onda se ubacio Brozović i internet je 'eksplodirao'

Bionic
Reading

Hrvatska je prošla u finale Svjetskog prvenstva i postala glavna vijest u svijetu, a u javnost svaki trenutak izlaze zanimljivosti vezane uz dvoboj naše reprezentacije s Engleskom

Naša nogometna reprezentacija oduševila je Lijepu našu i sve one koji su za nju navijali u svakom kutku planete. Svaki njihov potez sa utakmice posebno se analizira, svaka izjava odmah dolazi na portale, a posebno su zanimljivi video uratci koje objavljuje Šime Vrsaljko.

Desni branič madridskog Atletica usprkos ozljedi junački je odradio okršaj sa Gordim Albionom, a nakon veklikog trijumfa nije se suzdržao te je videom jasno pokazao što misli o podcjenjivačkom pristupu suparnika.

Vrsaljko s pretvorio u pravog redatelja pa je u suradnji s 'Ironmanom' hrvatske obrane Lovrenom objavio još jedan video koji će zasigurno nasmijati hrvatske navijače.

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

U videu se pojavljuje ozbiljni Duje Ćaleta-Car, a uz neozbiljan 'redateljski' tandem pojavio se i i Marcelo Brozović koji je sa svojim popularnim potezom zaključio cijelu priču. Najbolje da sami pogledate...

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal