bolnica na rujevici

Novi težak udarac za posrnulu Rijeku; zbog ozljeda su na mjesec dana ostali bez dva važna igrača

24.08.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Rijeka je jako loše ušla u novu sezonu SuperSport HNL-a, zbog toga je trener Dragan Tadić dobio otkaz, a njegovo je mjesto zauzeo Fausto Budicin. No, na Rujevici nema kraja problemima

Pobjeda, dva remija i dva poraza, četiri zabijena i šest primljenih golova. To je učinak Rijeke u prvih pet utakmica SuperSport HNL-a, uz napomenu da u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu doživjela dva poraza od Djurgardena.

Da, Rijeka za pobjedu ne zna još od 16. srpnja kad je u 1. kolu SuperSport HNL-a u gostima 'pao' Šibenik 1:0. Od tada je momčad s Rujevice doživjela četiri poraza uz dva remija. Trener Dragan Tadić prvi je strateg koji je ove sezone dobio otkaz u domaćem prvenstvu, a njegovo je mjesto zauzeo Fausto Budicin.

Na žalost, pitanje je koliko će Budicin uspjeti podići posrnulu momčad Rijeke. I ne, nije u pitanju kvaliteta igrača koje ima na raspolaganju. Problem su brojne ozljede koje su doslovno desetkovale momčad s Rujevice.

  • +10
Rijeka - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 14.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Uz sve probleme od ranije, Rijeka je objavila kako će najmanje sljedećih mjesec dana zbog ozljeda pauzirati veznjaci Alen Halilović i Pablo Alvarez!

Halilović je na utakmici protiv Slaven Belupa zaradio je ozljedu aduktora i čeka ga barem mjesec dana oporavka, isto kao i Pabla Alvareza koji je doživio rupturu mišića na treningu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Obojica će propustiti sljedeće četiri prvenstvene utakmice, a od toga čak dva derbija - protiv Dinama i Osijeka! Ako će oporavak krenuti po planu, Halilović i Alvarez bi mogli biti spremni za Jadranski derbi koji se igra nakon reprezentativne stanke, 1. listopada na Rujevicu dolazi Hajduk.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore