Zidane u problemima

Novi šok za Real Madrid; 'kraljevski klub' uoči najvažnijih utakmica sezone ostao bez još jedne superzvijezde

06.04.2021 u 17:52

Bionic
Reading

Nakon Sergija Ramosa i Danija Carvajala Real Marid je ostao i bez Raphaela Varanea koji je pozitivan na koronavirus

Još jedna nesreća zadesila je momčad madridskog Reala uoči večerašnjeg dvoboja četvrtfinala Lige prvaka u Madridu, jer je na posljednjem testiranju francuski branič Raphael Varane imao pozitivan rezultat, objavili su u utorak iz 'kraljevskog kluba'.

Francuz je bio pozitivan na jutrošnjem testiranju i odmah je poslan u izolaciju.

Novi je to udarac za ionako oslabljenu obranu momčadi Zinedinea Zidanea, u kojoj neće biti dvojice španjolskih reprezentativaca, Realova kapetana Sergija Ramosa i desnog bočnog Danija Carvajala, koji dvoboj propuštaju zbog ozljeda.

Podsjetimo, u utorak i srijedu osam preostalih klubova u utrci za naslov pobjednika Lige prvaka odigrat će prve četvrtfinalne utakmice u kojima ćemo svjedočiti reprizi prošlogodišnjeg finala (Bayern - PSG), prvog, a nažalost ne i posljednjeg u pandemijskim uvjetima, kao i onog odigranog prije tri godine (Real Madrid - Liverpool) u kojem su Madriđani po 13. put uzeli 'trofej s velikim ušima'. Hrvatska će imati dva svoja igrača u četvrtfinalu ovosezonskog izdanja LP-a, a prijenose možete gledati i u programu Arenasporta (MAXtv).

Osim prvog dvoboja s Liverpoolom, Varane neće biti na raspolaganju ni za subotnji 'El Clasico' u kojem će Real ugostiti Barcelonu, a pobjednik tog dvoboja će imati značajnu prednost u nastavku borbe za naslov prvaka Španjolske s vodećim Atleticom, koji ima bod više od Katalonaca te tri više od gradskog suparnika.