Ovo nije zaslužio

Novi šok za Marija Mandžukića: Juventus sramotnom odlukom još jednom ponizio hrvatskog napadača

18.10.2019 u 17:30

Bionic
Reading

Mario Mandžukić više ne trenira s prvom momčadi Juventusa

Donedavni hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić ove sezone još nije odigrao niti minutu u dresu Juventusa, a njegov status u klubu se sve više srozava. Prošle sezone bio je jedna od glavnih zvijezda kluba, ali dolaskom Maurizija Sarrija taj status se radikalno promijenio.

Sarri ga najprije nije prijavio za Ligu prvaka, a onda ga je i totalno odstranio od momčadi. Sada je uslijedio novi šok jer je Mandžukića trener udaljio i od treninga. Mandžo je sada u klubu samo na papiru. Ne trenira s ekipom, ne igra utakmice, a spominje ga se samo u kontekstu transfera.

Za njega su zainteresirani Manchester United i Milan, a sigurno je jedino da Mandžo odlazi čim se otvori prijelazni rok. Ovakav tretman nije zaslužio u klubu kojem je donio toliko toga i u kojem je bio jedna od najvećih zvijezda. Potvrdu da odlazi dao je i Sarri na zadnjoj konferenciji za medije.

'U ovom trenutku Mandžukić ne trenira s nama. Takav je dogovor s klubom. Ako se taj dogovor promijeni, onda sam otvoren za sve kombinacije', rekao je Sarri koji izgleda sam ni ne odlučuje o svojoj postavi ili se jednostavno vadi na upravu. U svakom slučaju, izgleda da nije otvoren za kombinacije i da Mandžo odlazi.