ima li kraja problemima?

Novi šok za izbornika Zlatka Dalića i 'vatrene'; još jedan važan igrač zbog ozljede će propustiti utakmice protiv Cipra i Slovačke

06.10.2021 u 19:09

Bionic
Reading

Krilni napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Mislav Oršić propustit će kvalifikacijske utakmice za plasman na SP 2022. godine protiv Cipra i Slovačke zbog ozljede gležnja, potvrdili su iz stožera reprezentacije

Mislav Oršić je još u utorak propustio trening zbog bolnog gležnja, a dodatni pregledi pokazali su kako ne može biti spreman za predstojeće dvije utakmice te stoga neće putovati s reprezentacijom na Cipar u četvrtak ujutro.

Ovo je novi peh u nizu s kojima se susreo hrvatski izbornik Zlatko Dalić uoči ovog kruga kvalifikacija. Zbog ozljeda su još ranije otpali Dejan Lovren, Josip Juranović i golman Ivica Ivušić.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

Uz sve to su probleme s ozljedama sve do prije nekoliko dana imali Joško Gvardiol, Filip Uremović i Domagoj Vida koji se tek prošlog vikenda vratio na teren daleko je od prave fore. Zato je izbornik Dalić morao uputiti dodatne pozive te su za ovu akciju aktivirani Duje Ćaleta-Car i Marin Pongračić koji bi trebali 'pokrpati' izostanke u našoj obrambenoj liniji.

  • +62
Slovačka - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Vatreni' u petak (8. listopada) igraju u gostima protiv Cipra, a u ponedjeljak (11. listopada) u Osijeku dočekuju Slovačku.