NEMA MIRA U SPLITU

Novi potres na Poljudu, predsjednik Hajduka podnio ostavku; evo što je dovelo do toga

18.02.2019 u 17:23

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj i predsjednik Nazdornog odbora Benjamim Perasović sazvali su izvanrednu tiskovnu konferenciju

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj podnio je ostavku.

'Ovo je bila moja osobna odluka nakon šest mjeseci rada u klubu. Obiteljska situacija je doprinijela, te sam odlučio o tome razgovarati s Nadzornim odborom. Odluka je donesena, zajedno radimo na dobroj tranziciji. Odradili smo odličan prijelazni rok, posložili smo financije i sustav kluba. Dat ću sve od sebe da se ovaj dosadašnji dobar rad dobro nastavi', rekao je Huljaj u uvodu.

'Ustanovili smo skautsku službu, postigli smo sve ciljeve, zadovoljni smo. Bit ću na raspolaganju novom predsjedniku kluba za savjet i za podršku, čak i nakon što odem. Ovo je za mene jedan emotivan trenutak, ali vidim ga kao napredak kluba. Zadovoljan sam s ljudima s kojima sam radio,' dodao je.

Rijeka – Hajduk 0:0, 21. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže

Predsjednik Nazdornog odbora Benjamim Perasović pojasnio je da će od utorka biti raspisan javni natječaj koji će trajati osam dana.

'Tražit ćemo osobu koja ima želju za kontinuitetom. Važno nam je da bude orijentirana na mlađe igrače, da je prisutna stručnost i emocija, da živi za Hajduk. Možemo samo pozvati sve zainteresirane na natječaj. Natječaj je kratak, onaj tko se želi prijaviti zna zašto je kratak. U biranju kandidata gledat ćemo prvenstveno ljude koji neće razmišljati o smjenama trenera i dovođenju svojih ljudi', naglasio je Perasović.

  • +10
Hrvatski telekom Prva HNL, 21. kolo, Rijeka - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

'Ja sam išao kratkim koracima, od mjesec dana, tri mjeseca, postavili smo ciljeve, onaj prvi je bio financijsko stanje kluba, njega smo postavili i jako sam zadovoljan radi toga. Zadovoljan sam sportskom komisijom, počeli smo planirati i raditi prijelazne rokove unaprijed. Odluka je sazrijevala u meni, nije bilo lako, ali ponosam sam na to kako je sada. S Nadzornim odborom sam isto zadovoljan', završio je Huljaj, sada već bivši predsjednik Hajduka.