OTPUSTILI KOČNICE

Novi moto Igara: Brže, više, jače i pijanije

08.08.2012 u 09:25

Bionic
Reading

Olimpijske igre postale su veliki tulum na kojem si vrhunski sportaši nakon završetka svojih obveza daju oduška. Alkohol teče u potocima, o čemu su se raspisali i brojni britanski tabloidi

Uoči Olimpijskih igara brončana džudašica iz Pekinga Ronda Rousey imala je samo jedan savjet za olimpijce u Londonu – kondomi. Cura je očigledno znala o čemu priča jer iz olimpijskog sela dolazi sve više informacija da tamo gdje se nalaze sportaši stižu nove pošiljke prezervativa iako je organizator osigurao njih čak 150 tisuća.

No orgijanje po olimpijskom selu nekima je i dosadilo pa su se odlučili zabaviti u brojnim noćnim klubovima u Londonu, u kojima se svako malo može susresti neki natjecatelj kojeg muči ravnoteža s medaljom oko vrata i koktelom u ruci.

Tako je američki plivač Ryan Lochte viđen s polugolom ženom u krilu, britanska plivačica Rebecca Adlington je redovit posjetitelj noćnih klubova, njezinu sunarodnjakinju, veslačicu Sophie Hosting već su iznosili, a kao pravi partijaner spominje se i južnoafrički plivač Chad le Clos.

Navodno se piju pića poput šampanjaca, žestice i koktela čija je cijena viša od dvije tisuća funti po čaši.

Inače, kao oni koji su se najviše opustili spominju se sportaši iz vodenih sportova čija su natjecanja završila, a dok je u bazenu vladao olimpijski moto: brže, više, jače, sada imaju novu disciplinu – tko će izgledati pijanije.