SUPERKOŠARKA

Novi broj Superkošarke za ožujak u prodaji

30.01.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Potražite novi broj najboljeg sportskog magazina za košarku u Hrvatskoj. Pregled sadržaja donosi vam tportal.hr

U novom broju specijaliziranog košarkaškog magazina najveći prostor dobio je ekskluzivni izvještaj iz Phoenixa s 58. po redu All-Star vikenda. Uz obilje ekskluzivnih fotografija i priča iz Phoenixa najatraktivniji dio novog broja svakako je intervju s trenutačno najboljim košarkašem na svijetu Kobeom Bryantom, zvijezdom Los Angeles Lakersa.
U ekskluzivnom intervjuu za Superkošarku Bryant govori o svom igračkom uzoru Michaelu Jordanu, odnosu sa Shaquilleom O'Nealom te zacrtanom cilju koji je stavio pred sebe da Lakerse odvede do još jedne titule prvaka.
"Preostalo nam je još 20-ak utakmica osnovnog dijela sezone. Moramo dobiti što više i ostati usredotočeni na naš konačni cilj - osvajanje naslova prvaka. Mislim da to možemo ostvariti. Želim osvojiti barem još jedan naslov NBA prvaka, to je moj novi cilj. Imamo jako dobru momčad i to je naš cilj", rekao je za Superkošarku Bryant koji je prošle sezone proglašen za MVP-a.

Od ostalih tema izdvajamo priče o NBA košarkašima koji su najveće iznenađenje sezone kao što su Mo Williams iz Clevelanda i Danny Granger iz Indiane.

Od NBA dossiera izdvajamo povijest zakucavanja na All-Star vikendu uz nikad objavljene fotografije te 'Smiješnu stranu NBA-' gdje možete pronaći smiješne izjave igrača, trenera i funkcionera kroz povijest.

U rubrici 'Karijera nakon karijere' za Superkošarku govori bivši košarkaški reprezentativac Emilio Kovačić.

Od životnih priča izdvajamo Terryja Portera, sada već bivšeg trenera Phoenix Sunsa i Walta Fraizera, jednog od najboljih igrača New York Knicksa u povijesti.

Uz izvještaj s Kupa Hrvatske iz Zadra, gdje je slavila Cibona, zatim članak o Hrvatima u španjolskoj ACB ligi u novom broju pročitajte kolumne Danka Cvjetićanina, Ive Marasa te Bernarda Jurišića.

Superposteri u novom broju Superkošarke su Nate Robinson i Dwight Howard

Novi broj na svim kioscima za 25 kuna!