ništa od posudbe

Nove nevolje za Marka Pjacu; taj dobri dečko definitivno nema sreće

29.01.2020 u 06:33

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 24-godišnji Marko Pjaca, koji je posljednjih godina muku mučio s ozljedama, ali se i mukotrpnim radom vraćao na terene, ovih je dana trebao promijeniti sredinu te otići u klub u kojem bi skupio minutažu te se pokušao nametnuti izborniku Zlatku Daliću

Prije osam dana u medije je procurila vijest kako će Juventus ponovno poslati Marka Pjacu na posudbu. Jer bivši Dinamov igrač, koji je 2016. stigao u Torino, osim što je imao jaku konkurenciju, mučio se i s ozljedama, odnosno postoperativnim zahvatima, te je od dolaska u Juventus išao na posudbe u Schalke i Fiorentinu.

U ovom slučaju spominjao se Cagliari, klub sa Sardinije, u kojem bi ga dočekao i reprezentativni suigrač Marko Rog, a u kojem su u bliskoj prošlosti igrali Darijo Srna odnosno Filip Bradarić.

Predsjednik Cagliarija Tomaso Giulini bio je taj koji se složio s dolaskom Marka Pjace, no sada talijanski mediji javljaju da su pregovori između dvaju klubova, Cagliarija i Juventusa obustavljeni, odnosno da neće biti ni nastavljeni.

Sve to stvara nove probleme za ovog karakternog dečka, koji je zadnjih godina prošao puno toga, češće lošega nego dobrog, te je odlazak na Sardiniju izgledao kao dobitna kombinacija za spas (i) ove sezone.

Ovako će Pjaca ostati u redovima 'Stare dame', ali s minimalnim odnosno govoto nikakvim izgledima za skupi zadovoljavajuću minutažu, s kojom bi se nametnuo i izborniku hrvatske reprezentacije Zlatku Daliću.

Osim ako se do kraja tjedna ne dogodi čudo, pa pronađe klub u kojem će igrati u nastavku sezone.