CLASH COLLECTION

Nove kopačke spremne za nogometne majstore

16.05.2012 u 18:30

Bionic
Reading

Kako se odbrojavanje do Poljske i Ukrajine bliži kraju, Nike je predstavio 'Clash Collection’, kolekciju novih kopački koja najboljim igračima svijeta kao što su Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Wayne Rooney i Gerard Pique donosi kopačke sa upečatljivim stilom i performansama za turnir koji će se održati ovog ljeta

Nike Mercurial Vapor VIII, CTR360 Maestri II, T90 Laser IV i Tiempo Legend IV kopačke predstavljaju dizajnirani sukob boja – tradicionalne bijele sa hrabrom sekundarnom bojom koja naglašava stil svake kopačke kako bi se one istaknule na travnjaku.
Kopačke će debitirati 19. svibnja u Münchenu nošene od strane Nike igrača. Nakon toga će biti nošene od strane reprezentativaca u Poljskoj i Ukrajini, a kasnije tijekom ljeta na natjecanjima.

Nike Clash kolekcija donosi inženjering performansi za svaki tip igrača. Pojedinačne kopačke su pošpricane specifičnom bojom i dovršene bijelom kapicom na prstima kako bi se postigla raznovrsna, a opet zajednička tema unutar cijele kolekcije. Svaka odabrana boja odražava izražaj i stil igre svake kopačke, pri čemu Mercurial Vapor VIII sadrži solarno crvenu boju za eksplozivnu brzinu, CTR360 Maestri II plavi sjaj za samouvjerenog veznog igrača, T90 Laser IV električno zelenu za ubojitog napadača, te Tiempo Legend IV crnu za klasični stil bez truda.

'Sudar tradicionalno bijele boje sa jako modernim i mladenačkim bojama će dati zaista snažnu i razornu izjavu na travnjaku', izjavio je Andrew Caine, direktor Nike Global Design for Football Footwear. 'Nike Clash kolekcija donosi kopačke sa visokom razinom inženjerske razrade i oštrim kontrastom boja koji odražava sraz rivala i natjecanje koje nas očekuje ovo ljeto. Mi to obilježavamo sa karakterističnom bojom koja odskače.'