EMOCIJE NA VRHUNCU

Novak Đoković u Tel Avivu igra parove, a u pitanju je 'Posljednji ples': Najljepše sjećanje u životu bilo je s tobom!

27.09.2022 u 08:09

Bionic
Reading

Srpski tenisač Novak Đoković otputovao je na Tel Aviv Open, ali kako bi nastupio u konkurenciji parova

Bivši svjetski broj 1 igrat će sa specijalistom za parove Jonathanom Erlichom, koji igra posljednji turnir svoje karijere. Đoković je osvojio jedini naslov u parovima upravo s Izraelcem u Queen'su 2010.

Bit će to posljednji turnir za 45-godišnjeg Erlicha prije odlaska u mirovinu. On nije poznato ime većini ljubitelja tenisa. Odigrao je samo 12 pojedinačnih mečeva na ATP Touru, ali i gotovo 900 mečeva parova. Godine 2008. došao je do najboljeg plasmana u karijeri - petog mjesta.

Osvojio je 22 naslova, od kojih je najveći bio Australian Open 2008. s Andyjem Ramom. Njegov prvi turnir parova bio je u Newportu 2000., a 10 godina kasnije udružio se s Đokovićem kako bi pobijedio u Queen'su.

'Znam da će ovo biti tvoj posljednji turnir. Najljepše sjećanje u mom životu u parovima bilo je s tobom. Pružio si mi zadovoljstvo osvajanja jedine titule u parovima u životu u Queen'su. Uvijek si bio vrlo prijateljski raspoložen prema meni i prema mom timu. Svi te vole i svima ćeš nedostajati na turneji. Radujem se što ću te vidjeti u Tel Avivu na tvom 'posljednjem plesu', objavio je Đoković.