UVIJEK RADI 'RUSVAJ'

Norvežani opčinjeni rukometnim Jordanom

20.01.2012 u 14:01

Bionic
Reading

Ususret susretu s hrvatskim rukometašima Norvežani su također krenuli u detekciju glavnih opasnosti. Nije bilo teško. Norveški tabloid Verdens Gang tako je prostor posvetio rukometnom Jordanu Ivanu Baliću

Najboljeg našeg igrača Ivana Balića, o kojem sve znaju, opisuju kao ljubitelja djevojaka, vina, pjesme te ističu kako popuši 15 cigareta na dan, a napominju i kako je trebao biti košarkaš. Očito su jako dobro proučili Balićevu karijeru te znaju kako je do 16. godine života maštao o karijeri playmakera u dresu Splita (tadašnje Jugoplatike).

'Balić je popio pivo prije utakmice. Prekrasne žene su ga okružile. Degradirao je vlastitog trenera i preuzeo kontrolu nebrojeno puta', piše u tekstu.

Ističu da su mu 32 godine te kako stižu mlađe generacije, znaju situaciju s njegovim preponama i ostalim ozljedama, no znaju da mu treba samo nekoliko minuta na parketu da napravi 'rusvaj'.

'To se dogodilo protiv Islanda i Slovenije na Europskom prvenstvu i puno puta prije toga. Na terenu je i dalje superzvijezda iako ga tijelo više ne sluša kao prije. Balić je šef igrao ili ne.'

Rukometni Michael Jordan? Ni to nije daleko od istine...