DRASTIČAN POTEZ

Nogometni svijet u nevjerici, a suigrači u šoku ne mogu doći k sebi: To ne može biti istina, što si to napravio...

14.11.2018 u 16:27

Bionic
Reading

Marouane Fellaini se napokon ošišao, a vjerovali ili ne, ta njegova drastična promjena izgleda jedna je od glavnih vijesti u nogometnom svijetu

Veznjaku Manchester Uniteda i Belgije bujna kosa dugo je bila njegov zaštitni znak, a on sam je zbog očajne afro frizure konstantno bio predmet sprdanja na društvenim mrežama.

Najavio je da bi mogao pod 'škare' ukoliko Belgija osvoji naslov svjetskog prvaka, ali to se nije dogodilo pa je ostao i dalje nogometaš s najočajnijom frizurom na svijetu.

Sve do danas kada je objavio fotografije sebe s kratko ošišanom kosom, a svoju drastičnu promjenu izgleda napravio je zbog svojeg nadolazećeg rođendana.

Naravno, Fellainijev novi izgled brzo je postao ht u svijetu nogometa, a suigrači iz kluba i reprezentacije te brojni fanovi nisu propustili da ga zafrkavaju.

'To je photoshop, to ne može biti istina', napisao je veznjak Manchester Cityja Vincent Kompany, a krilo Napolija Dries Martines samo je objavio 'Nooooooooo!'

Neki su otišli tako daleko pa smatraju da će Fellaini poput Samsona sada izgubiti svoje moći, a to ćemo tek vidjeti u idućim utakmicama Belgije i Manchester Uniteda.

  • +6
SP 2018., utakmica za treće mjesto: Belgija - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Liu Dawei/XinHua/PIXSELL