ovo nema smisla

Nevjerojatne vijesti koje se tiču i Hrvatske: Česi će na svoje utakmice putovati iz Praga i traže premještanje utakmica iz Glasgowa?!

29.05.2021 u 17:19

Bionic
Reading

Ovo europsko nogometno prvenstvo definitivno će biti upamćeno kao jedno od najčudnijih. Osim što se igra diljem Europe, upitno je i koliko će gledatelja biti na utakmicama, a sada bi se moglo dogoditi i to da jedna od reprezentacija na svoje utakmice putuje iz svoje zemlje, a kao je tako, onda će prvenstvo biti neregularno

Svaka od zemalja domaćina ovog nogometnog Eura ima svoje epidemiološke uvjete pod kojima pušta goste unutar svojih granica.

Škotska je po tom pitanju vrlo rigorozna, te se ove subote pojavila vijest kako će Česi, odnosno njihova reprezentacija na prve dvije utakmice u skupini, protiv Škotske u Glasgowu 14. lipnja, odnosno četiri dana potom na istom mjestu protiv Hrvatske, putovati iz Praga.

Naime, Česi su svoj kamp trebali imati u hotelu Courtyard u Edinburghu, ali zbog tih strogih pravila, a prema kojem bi i jedan pozitivan test bio dovoljan da cijela momčad završi u karanteni, jedni od suparnika Hrvatske, odlučili su od kampa odustati.

Prema riječima glasnogovornika Češkog nogometnog saveza, vremena za premještaj kampa više nema, jer oni koji bi bili Česima zanimljivi su i zauzeti.

U češkim se medijima piše da bi u slične probleme mogla upasti i Hrvatska, te su Česi već zatražili da svoje utakmice, pa i onu s Hrvatskom, ne igraju u Glasgowu nego u nekom drugom gradu.

Inače, češka se reprezentacija, a koju vodi Jaroslav Šilhavy okuplja tek ove nedjelje i tada započinju pripreme za Euro.

Posljednju utakmicu u skupini, Česi igraju na Wembleyju protiv Engleske 22. lipnja, a hoće li i na nju putovati iz Praga, još će se vidjeti.