javio se dani olmo

Nogometaši Dinama najemotivniju su poruku nakon poraza od Villarreala dobili od španjolskog reprezentativca: Ponosan sam...

16.04.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Dinamo je svoj ovosezonski europski put završio u četvrtfinalu Europske lige. U četvrtak navečer Villarreal je bio bolji i u uzvratnoj utakmici, na El Madrigalu je 'žuta podmornica' slavila 2:1, ali Modri nemaju razloga za nezadovoljstvo. Nakon poraza stizale su čestitke sa svih strana, a jedna je poruka oduševila sve u Dinamovoj momčadi

Nemaju u Dinamu za čime žaliti, iza Modrih je najbolja europska sezona u posljednjih 50 godina i sjajan temelj za sezone koje dolaze. Imaju nogometaši Dinama razloga i za tugu, bez obzira na to što je Villarreal u dvije utakmice bio bolji, dojam je da su mogli skuplje prodati svoju kožu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

No što je, tu je, Villarreal je slavio 2:1 na svom El Madrigalu, za 'žutu podmornicu' zabili su Alcacer i Moreno, a poraz Dinama ublažio je Oršić u 74. minuti utakmice.

Nakon utakmice su, bez obzira na poraz i ispadanje iz Europske lige, stizale stotine poruka podrške, a među njima se isticala ona čiji je autor aktualni španjolski reprezentativac.

'Čestitam momci na još jednoj izvanrednoj sezoni u Europi. Ništa ne dolazi slučajno... Zaslužili ste ovo i još više. Ponosan sam biti dinamovac više nego ikad', napisao je Dani Olmo na svom Instagramu nakon utakmice.

  • +37
Villarreal - Dinamo, četvrtfinale Europske lige, 2020./21. Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Sjajna je to podrška Španjolca koji je pet sezona proveo na Maksimiru i ostavio dubok trag prije odlaska u redove njemačkog Red Bull Leipziga. No Dinamo, Zagreb i hrvatski nije zaboravio. Dapače, redovito prati utakmice Modrih i emotivno proživljava svaku pobjedu i poraz svojih donedavnih suigrača, uz čiju je pomoć još kao igrač Dinama izborio mjesto u španjolskoj reprezentaciji.