TAKO JE NAJBOLJE

NK Osijek poslao trojicu svojih nogometaša na jednogodišnje posudbe i to sve u inozemstvo

10.08.2020 u 19:54

Bionic
Reading

NK Osijek poslao je troijcu svojih igrača na jednogodišnje posudbe, riječ je o napadaču Antoniju Manceu, veznjaku Karlu Kamenaru i golmanu Marku Malenici

Baš na svoj 25. rođendan Antonio Mance je sve dogovorio oko prelaska u Puskas Akademiju. Riječ je o jednogodišnjoj posudbi, pa je osječki napadač promijenio sredinu, barem za idućih 12 mjeseci. Razgovori na ovu temu započeli su još od dolaska Bijelo-plavih na pripreme u Mađarsku, a kako su se sve tri zainteresirane strane usuglasile – postignut je dogovor koji samo potvrđuje usku suradnju bratskih klubova.

Na posudbu (isto vremensko razdoblje) ide i vratar Marko Malenica. Cijelu je proteklu sezonu bio pričuva Ivici Ivušiću, a za čuvara mreže je stalna pozicija pričuve nezgodna opcija, posebice ako to potraje duže vrijeme. Malenica je otišao u poljski Lech Poznan čiji je 'portir' Van der Hart imao operaciju ramena, pa ga očekuje duža stanka.

  • +7
NK Osijek - NK Lokomotiva, HT Prva liga, 25.07.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Veznjak Karlo Kamenar je imao skromnu minutažu tijekom protekle sezone, a i prije nje u redovima osječkog prvoligaša. Neupitno će mu dobro doći promjena sredine, jer od stalnog sjedenja na klupi nema koristi. Kameni je u godinama kada bi trebao pružati najviše na terenu i zato je, u dogovoru s Klubom, odlučio prihvatiti poziv Žalgirisa koji se bori za naslov prvaka Litve.

Nogomet se vratio na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.