NE OVISE O SEBI

Njemački izbornik Hansi Flick ne mari za kritike: Ako mene pitate...

  • B.T./Hina
  • Zadnja izmjena 30.11.2022 16:35
  • Objavljeno 30.11.2022 u 16:35
Bionic
Reading

Nogometaši Njemačke u teškoj su situaciji prije utakmice posljednjeg kola skupine E svjetskog prvenstva te im za osminu finala nije dovoljna samo pobjeda protiv Kostarike

Uz pobjedu Njemačka mora dočekati slavlje Španjolske protiv Japana ili treba pobjedu od dva pogotka razlike ukoliko Španjolci i Japanci remiziraju. Ne uspije li Njemačka u tome drugi put će u nizu na svjetskom prvenstvu zapeti već u skupini.

„Ugovor imam do 2024. godine i ako mene pitate, ostajem normalno izbornik što god da se dogodi na ovom prvenstvu. Veselim se Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj, ali je dotad još puno vremena. Imamo puno posla prije toga“, rekao je njemački izbornik Hansi Flick koji je prošle godine naslijedio Joachima Loewa, njemačkog izbornika tijekom čak petnaest godina.

  • +12
SP Katar: Španjolska - Njemačka Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

„Želimo što prije odagnati rezultatsku neizvjesnost. Želimo što prije slomiti Kostariku koja će se sigurno postaviti obrambeno kao i Japan. No, vjerujem ovim momcima, a moramo pokazati gard i energiju kakvu smo pokazali protiv Španjolske. Neće biti lako, ali moramo pronaći rješenje“, najavio je izbornik Njemačke koja nakon dvije utakmice ima samo jedan osvojeni bod.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal