ANA JELUŠIĆ U LJETNOM IZDANJU

'Nisam cura na koju ciljaju galebovi'

09.08.2010 u 08:21

Bionic
Reading

Ana Jelušić za mnoge je najljepša hrvatska sportašica, a svoje pomalo neuobičajeno ljetno izdanje pokazala je pozirajući na plaži u Kostreni

Skijašica za Večernji list kaže da joj je snijega i hladnoće preko glave, pa se odlučila malo opustiti u moru i na obiteljskoj jedrilici Maza. A maza je, reći će, i sama:

'Tu sam na pet minuta od doma, pa se lako mogu dovući iz kauča do plaže, okupati i za pola sata već sam natrag. Nisam u kategoriji cjelodnevnih kupačica, više jedna od onih razmaženih Primorki kojima je more pod nosom, a opet daleko. Bacim se jednom i bris na cugu u hlad, čitati neki ženski časopis ili novine. Obično idem s frendovima, a često i sama.'

Mnogi je smatraju najljepšom hrvatskom sportašicom, no Ana se ne slaže s time. Kaže da za to postoje izbori za miss sporta, a kad je riječ o morskim zavodnicima ili galebovima, rijetko ih sreće.

'Rijetko sam u kafićima ili klubovima, na mjestima gdje oni zalaze. Sumnjam i da sam tip cure na koji ciljaju', kaže slatka Ana.

Od drugih ljetnih razonoda, Ana izdvaja svoj najdublji zaron - 25 metara pod more - no zbog operacije sinusa ne smije roniti već dvije godine.