postoji interes

Nikoli Vlašiću mogla bi se ispuniti velika želja, te da već ovog ljeta preseli u jednu od najatraktivnijih nogometnih liga na svijetu

09.07.2021 u 18:21

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 23-godišnji Nikola Vlašić, u nekoliko je navrata već spomenuo kako ne bi imao ništa protiv napustiti aktualni mu klub, moskovski CSKA, te preseliti u neku od tzv. Liga petice

Nikola Vlašić najbolji je igrač moskovskog CSKA-a, a mnogi ga svrstavaju i među najjače igrače ruske Premier lige.

No, Vlašić je već nekoliko puta rekao da bi se želio okušati u nekoj od najjačih europskih liga, odnosno tzv. Liga petice. A španjolska La Liga spada u tu kategoriju.

I zato se vijest koja je ovog petka osvanula po ruskim portalima, o interesu Betisa, čini vrlo zanimljivom.

Doduše, da bi Vlašić preselio u Sevillu, moraju se realizirati i neki drugi detalji. To jest, ispuniti odštetni zahtjev ruskog kluba od 30 milijuna eura. A Betis bi do njih mogao doći ukoliko bi prodao 27-godišnjeg ofenzivnog veznjaka, Nabila Fekira.

No, i tu postoji 'kvaka', jer Fekir, koji je nekad vrijedio 72 milijuna eura, prema procjeni Transfermarkta, trenutno vrijedi tek 25 milijuna eura.

Dakle, Betis bi morao nabaviti još pet milijuna eura, a što u današnje vrijeme, kada je španjolski nogomet u financijskoj krizi, baš i nije jednostavno.

Međutim, ostavimo čelnike klubova neka rade svoj posao, pa možda i dogovore Vlašićev transfer, koji bi mu sigurno donio novi iskorak u karijeri, koja ionako ide uzlaznom putanjom.

  • +78
Hrvatska - Španjolska, osmina finala Eura, 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL