nije imao svoj dan

Nikola Vlašić neugodno iznenađen: Trebala je to biti lagana utakmica...

09.09.2019 u 23:13

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaši nakon remija u Bakuu nisu skrivali svoje razočaranje, iako su svjesni da ništa nije izgubljeno uoči završnice kvalifikacija za Euro...

Hrvatska je u Bakuu odigrala 1:1, a Nikola Vlašić koji je protiv Slovačke bio jedan od junaka, protiv Azerbajdžana nije imao svoj dan.

  • +20
Azerbajdžan - Hrvatska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Trebala je to biti lagana utakmica, mi smo poveli i onda stali. Domaćin je zaigrao daleko bolje, počeli su igrati slobodnije,' kazao je Vlašić. 

'Teško mi je govoriti, svi smo razočarani, ali sve je u naši rukama. Trebamo pobijediti ostale utakmice,' dodao je veznjak moskovskog CSKA.

Dominik Livaković u Bakuu nije uspio sačuvati mrežu.

'Nismo planirali ispustiti ova dva boda. Dobro smo ušli utakmicu, ali nismo uspjeli. Žalostan sam zbog toga.'

Borna Barišić je istaknuo kako četiri boda osvojena protiv Slovačke i Azerbajdžana nisu loši, ali naši to nisu očekivali, posebno nakon odlične igre u Slovačkoj.

'Dobro smo ušli u utakmicu, poveli smo i imali nekoliko odličnih prilika, ali nismo ih realizirali. Na kraju smo osvojili samo bod. Bilo je ovo slično kao protiv Mađarske, četiri boda nije loše, ali nije to što smo očekivali posebno nakon pobjede protiv Slovačke,' kazao je stoper Rangersa.

Barišić je otkrio kako je plan u drugom dijelu bio podići agresivnost, ali to se nažalost nije dogodilo.

'Dogovor je bio da se moramo podići, biti više agresivni, ali nažalost to se nije dogodilo. U nastavku smo bili i nervozni,' kazao je.