ŠIRI KADAR ZA BROJNE ISPITE

Nikola Pokrivač vratio se u Dinamo

16.08.2011 u 20:51

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Nikol Pokrivač, nakon tri godine izbivanja, opet će nositi Dinamov dres

Nikola Pokrivač već u utorak zaputio se iz Salzburga prema Zagrebu, ali na prvi, večernji trening ipak nije stigao. No zato će se bivši, a možda i budući, hrvatski reprezentativac u što kraćem roku staviti na raspolaganje treneru Jurčiću.

Pokrivač je u Dinamo stigao 2007. godine, kada je stigao kao podrška Dariju Jertecu, ali se poslije pokazao i kao korisniji nogometaš. Pokrivač je univerzalni veznjak, koji može igrati i na bokovima. Nažalost, na poziciji beka se nije baš iskazao jer sjećamo se debakla reprezentacije u Londonu.

Nakon Dinama karijeru je nastavio u Monacu, potom je uslijedio poziv iz Zagreba da se vrati, ali igračku je sreću potražio u Salzburgu. Sada bi u Jurčićevoj momčadi trebao nositi broj 23. Nažalost, za oglede s Malmöm ne može biti prijavljen, pa će 'modrima' pomagati tek u utakmicama po skupinama, bilo Lige prvaka bilo Europske lige.

'Presretan sam što sam se vratio u Dinamo. Lijepo je bilo igrati u inozemstvu i siguran sam da sam danas bolji igrač nego kada sam otišao iz Dinama. Svjestan sam kako me u klubu čeka žestoka konkurencija, ali to je samo plus i dobra stvar za Dinamo. Ima puno utakmica, vjerujem u Ligi prvaka, tako da treba dosta igrača. Što se mene tiče, vjerujem da ću se uz kvalitetan rad izboriti za svoju minutažu i jedva čekam doći na trening. Ja sam spreman i vjerujem da ću u kadru biti vrlo brzo. A što se tiče posljednjeg pretkola Lige prvaka protiv Malmoea, mislim da Dinamo ima lijepu priliku, odličnu momčad i vjerujem da možemo do Lige prvaka', kazao je Pokrivač,