MONACO U IZOLACIJI

Nikola Pokrivač obolio od svinjske gripe

11.07.2009 u 19:14

Bionic
Reading

Francuski nogometni prvoligaš Monaco objavio je na svojoj internetskoj stranici www.asm-fc.com da su četiri člana njegove prve momčadi zaražena virusom AH1N1, takozvane svinjske gripe, na pripremama u Vichyju, a hrvatski mediji saznali su da je među zaraženima i Nikola Pokrivač

Iako na službenim stranicama Monaca ne spominju imena zaraženih nogometaša, hrvatski mediji prenose da je jedan od zaraženih igrača svinjskom gripom i hrvatski reprezentativac Nikola Pokrivač, koji je navodno i prvi zaradio tu bolest.

'Poduzeli smo sve zaštitne mjere odmah kada su se pojavili prvi simptomi gripe. Temperatura im je spuštena, a njihovo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće. U posljednjih 48 sati nije zabilježen nijedan novi slučaj', objavio je klupski liječnik Philippe Kuentz.

'I Nikola (Pokrivač) se nalazi među bolesnima', prenose Sportske novosti riječi Jerka Leke.

'On je prvi imao simptome, malaksalost, mučninu i visoku temperaturu. Kasnije su se na iste tegobe požalili i Cedric Mongongu, Frederic Nimani te Alejandro Alonso.'

Igrači kluba iz Kneževine se nalaze u karanteni i ne treniraju već nekoliko dana, no iz kluba tvrde da bi se situacija uskoro trebala normalizirati.