nikako da nauči

Nikola Kalinić sâm sebi radi štetu; umjesto da uživa u pohvalama, zbog ovakvog ponašanja sad ga kritiziraju

02.03.2020 u 16:27

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a trenutačno napadač Rome, Nikola Kalinić s dva gola i asistencijom, promaknuo se u igrača utakmice protiv Cagliarija, u kojoj je njegova momčad slavila 4:3

Nikola Kalinić dugo je čekao na novu priliku. Napokon ju je dočekao u okršaju protiv Cagliarija.

I umjesto da ovaj 32-godišnji Solinjanin, koji je svojim postupkom na SP-u u Rusiji natjerao izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića da ga pošalje kući, pokaže kako je naučio iz pogreške, odnosno odnosa prema suigračima ali i suparnicima, on se opet nepotrebno istaknuo u negativnom kontekstu.

Istina, zabio je dva gola, donio Romi preokret, a potom i asistirao Kluivertu, ali na kraju utakmice ponio se vrlo nekorektno prema domaćem igraču, 178 centimetara visokom Fabiju Pisacaneu.

Aludiravši na njegovu visinu, te mu zorno pokazujući kako on ne može stajati kraj njega jer je 'premali', Nikola Kalinić ovog je ponedjeljka dobio mnoštvo negativnih komentara zbog svog postupka, kojim se praktički izruguje nekome zbog fizičkog izgleda.

Slična stvar ranije se dogodila između Cristiana Ronalda i Florenzija, zbog čega je i Portugalac dobio lavinu negativnih komentara.