nema sreće

Nikola Kalinić doznao jako loše vijesti; ove godine više neće igrati, a pitanje je želi li ga nakon ovog Roma

21.10.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Nakon traumatične 2018. godine, kada je zbog odnosa prema izborniku uoči SP-a izbačen iz reprezentacije, za napadača Nikolu Kalinića 2019. godina još je lošija jer je u dresu Rome doživio tešku ozljedu koljena

Na gostujućoj utakmici protiv Sampdorije, koja je završila rezultatom 0:0, 31-godišnji hrvatski napadač Nikola Kalinić ozlijedio je koljeno te je nakon odigranog prvog poluvremena zatražio zamjenu. Prema prvim informacijama riječ je o ozljedi ligamenata koljena koji su istegnuti, ali srećom po Solinjanina nije došlo do puknuća.

Prema mišljenju liječnika Nikole Kalinića, koji je ljetos stigao na jednogodišnju posudbu iz Atletico Madrida, na terenu neće biti najmanje tri mjeseca što znači da ove godine više neće igrati. No, ako se stanje zakomplicira te ako će ipak operacija biti nužna, za ovakve teške ozljede vrijeme oporavka je između šest i osam mjeseci.

Obzirom da se ova teška ozljeda Kaliniću dogodila u najgorem trenutku, jer je došao u Romu na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora, pitanje je u kojem će klubu igrati sljedeće sezone.

No, oni koji bolje poznaju ovog stasitog Dalmatinca kažu da je uporan, ali i tvrdoglav te će sigurno sve napraviti da se u top formu vrati i prije nego su procijenili liječnici, a to je krajem siječnja.

  • +7
Serie A, Sampdoria - Roma Izvor: EPA / Autor: SIMONE ARVEDA