HARRY ZNA ZNANJE

Niko Kranjčar najbolja kupovina desetljeća?

30.11.2009 u 10:00

Bionic
Reading

ESPN je proglasio Niku Kranjčara jednim od najboljih igrača Premiershipa prošloga tjedna i ocijenio ga kao ponajbolju kupovinu desetljeća. Odnos cijene i onog što Niko zna i može očito su impresionirali američke novinare

Američki ESPNStar.com objavio je u ponedjeljak najbolju momčad tjedna u Premiershipu, u kojoj je svoje mjesto pronašao i Niko Kranjčar. No priča je još značajnija s obzirom da je Tottenhamovu kupnju našeg veznjaka novinar ESPN-a ocijenio kao jednu od najisplativijih ovog desetljeća.

U momčadi kola je Pepe Reina, golman Liverpoola, te Ashley Cole (Chelsea), Carlos Cuellar (Aston Villa), Jack Collison (West Ham), Javier Mascherano (Liverpool), Lee Bowyer (Birmingham City), Chris Eagles (Burnley), Ryan Giggs (Manchester United), Wayne Rooney (Manchester United), Didier Drogba (Chelsea) i naš Niko Kranjčar (Tottenham).

'Niko Kranjčar je osigurao da se izostanak Luke Modrića ne primjećuje u igri Tottenhama. Još uvijek je pravi misterij kako je Harry Redknapp uspio za samo 2,74 milijuna eura kupiti Hrvata od Portsmoutha. Jedno je sigurno, Kranjčar svojim igrama potvrđuje da je izvrsna kupnja, jedna od najboljih u proteklom desetljeću', napisao je Eugene YS Han o hrvatskom veznjaku.