NOVI POČETAK?

Niko Kranjčar dobio papire i može natrag u Hrvatsku

14.01.2016 u 21:32

Bionic
Reading

Niko Kranjčar je tijekom četvrtka potpisao sporazumni raskid ugovora s kijevskim Dinamom i u zimski prijelazni rok ulazi kao slobodan igrač koji samostalno može birati novi klub

Niko Kranjčar je odlučio promijeniti nogometnu sredinu. Mogao je do ljeta uzimati plaću i čekati priliku koja neće doći, no odlučio je pozdraviti se s Kijevom i početi graditi novu fazu karijere.

31 mu je godina i njegovo trenutno stanje je nepoznanica obzirom da je tijekom sezone odigrao samo devet minuta u kupu. No, svima je poznato koliko je tehnički dorađen igrač, koliko mu je dobar šut i nepredvidljiv vic u igri.

Dovođenje Nike novog poslodavca dakle neće koštati niti lipe, i nema sumnje da će brzo pronaći novi angažman. Djevojka Zrinka Cvitešić mu se vraća živjeti u Zagreb (i glumiti u HNK), što može biti okidač i za njegov povratak u domovinu. Ljetos je izjavio kako se nema namjere vraćati u ligu koja ga je iznjedrila, no trenutno je oko njegove karijere sve otvoreno. Bit će vjerojatno i domaćih i inozemnih ponuda, Niko je sam gospodar svoje sudbine.

Ukoliko se želi nametnuti izborniku, i to će Niko najlakše učiniti iz hrvatske lige