teški dani za hrvata

Niko Kovač za blamažu u Kupu optužio igrače, Neuer kritizirao sve zajedno, a navijači zatražili smjenu trenera

30.10.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Bayern se jedva provukao protiv najslabijeg drugoligaša u Kupu, a nakon utakmice u klubu i oko njega vlada pravi kaos

Bayern je jedva izbjegao debakl u drugom kolu Njemačkog kupa u kojem su igrali protiv posljednjeplasiranog drugoligaša Bochuma. Bochum je vodio 1:0 do 83. minute, a onda je Bayern uspio okrenuti golovima Gnabryja i Thomasa Müllera.

'Sve je bilo pogrešno prvih 60, 70 minuta. Odigrali smo toliko loših dodavanja da to mora imati veze s pristupom i stavom, a ne s taktikom. Bilo je previše igrača koji su loše dodavali. Nakon ulaska Coutinha i Müllera su se stvari popravile. Na kraju smo imali i imalo sreće protiv Bochuma koji je igrao jako dobro', rekao je Niko Kovač nakon utakmice i tako zapravo krivnju probacio na igrače.

Kritičan je bio i kapetan Manuel Neuer koji je naglasio da se Bayern mora zapitati nakon ovakve blamaže.

'Dali smo premalo i ovo je bilo tužno i razočaravajuće. Na kraju smo se izvukli, ali moramo se zapitati kako se predstavljamo. Moramo svi početi sami od sebe. Nema smisla izdvajati igrače, trenera ili sustav. Nema isprika!', ljut je bio Neuer.

Slaba izvedba naživcirala je i navijače koji su na društvenim mrežama zaključili kako Niko Kovač 'nema pojma što radi' i pokrenuli kampanju da ga se smjeni. Napravili su i tag #kovacout i tako jasno poručili što misle o bivšem hrvatskom izborniku.