PROBLEM U KNEŽEVINI

Niko Kovač tek je došao u Monaco, a već pred sobom ima neugodan problem koji mora pod hitno riješiti, jer ne miriše na dobro...

27.07.2020 u 12:25

Bionic
Reading

Niko Kovač je prije manje od desetak dana potpisao trogodišnji ugovor za Monaco, a već je suočen s gubitkom mladog talenta koji je trebao biti budućnost francuskog kluba

Chrislain Matsima još nije ozbiljno zagazio u seniroske vode u Monacu u kojem je prošao mlađe kategorije, a već je na izlaznim vratima kluba. Stručnjaci ovog 18-godišnjaka smatraju jednim od najtalentiranijih braniča u Europi što je privuklo pozornost i drugih klubova.

Francuz koji ima kongoanske korijene postao je meta West Hama, a otprije je poznato da su zanimanje za mladog stopera pokazali i velikani Juventus i Atletico Madrid. To su klubovi velikog imidža, kojima novac nije problem i dolaze iz atraktivnih liga te je bivši hrvatski izbornik na mukama kako nagovoriti Matsima da nastavi u karijeru u Kneževini i produlji ugovor s obzirom da mu sadašnji istječe u ljeto 2022.

Francuz se prošle sezone kalio u B momčadi, igra i za mladu reprezentaciju, a za prvi sastav je nedavno upisao minutažu u prijateljskom ogledu sa Standard Liegeom.

Podsjećamo, kako je prije desetak dana Monaco postao treći klub koji će 48-godišnji hrvatski stručnjak voditi kao glavni trener, a još se nije pravio ni smjestio, a već je suočen s bijegom buduće zvijezde.