SAMO CURE DETALJI...

Niko Kovač sigurno je bijesan; tko je besramnik koji prodaje svlačionicu Bayerna?

06.12.2018 u 09:35

Bionic
Reading

Nastavljaju curiti detalji iz Bayernove svlačionice s kojima se pokušava dokazati kako trener Niko Kovač nema idiličan odnos s igračima

Pred hrvatskim stručnjakom dosta je zadataka, ali sigurno bi želio najprije riješiti problem s krticom. Iz njemačkog prvaka stalno dolaze informacije koje bi trebale ostati unutar svlačionice, no one uvijek ugledaju svjetlo dana.

Tko je osoba koja novinarima prenosi vijesti nije poznato, ali 'curenje' se nastavilo. Bild je složio novu priču o odnosu Kovača i igrača s kojima je već imao nekoliko sukoba.

Sada je objavljena vijest da je bivši hrvatski izbornik pred cijelom svlačionicom kritizirao trojicu igrača, a verbalni napad navodno se dogodio nakon utakmice protiv Fortune Düsseldorf (3:3).

Meta su bili Joshua Kimmich, Niklas Sule i Jerome Boateng.

'Rekao sam ti da se vratiš i čuvaš gol, a ti si išao u napad po golove i asistencije', urlao je navodno Kovač na Kimmicha.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

'Gledao sam utakmicu Atletica i Barcelone i onako se ulazi u duele kada igraš za veliki klub, a ne kako vi to radite', bila je zamjerka Suleu i Boatengu.

'Ja ću dobiti otkaz, ne vi', poručio je momčadi koja se trgnula i stigla poslije toga do pobjeda nad Benficom i Werderom pa je Kovač i dalje živ na klupi Bayerna.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.