PAO JE POTPIS HRVATA

Niko Kovač odbrusio njemačkim medijima zbog Ivana Perišića: Kritike vam nisu na mjestu...

13.08.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Trener Bayerna Niko Kovač je nakon pobjede u Kupu na gostovanju kod Energie Cottbusa (3:1) stao u obranu Ivana Perišića, hrvatskog ofenzivca koji dolazi u bavarsku momčad

Dolazak Perišića neki su mediji komentirali podcjenjivački i kritički, jer smatraju da 30-godišnjak ne može napraviti pozitivan pomak za momčad njemačkog prvaka.

Zato je Niko Kovač na novinskoj konferenciji govorio i o sunarodnjaku koji je stigao na posudbu iz Intera za pet milijuna eura s opcijom otkupa ugovora po završetku sezone po cijeni od 20 milijuna eura.

'Moramo gledati dalje od godina. Moramo gledati što je igrač postigao i kako nam mogu pomoći. Mogu potvrditi da je bio na pregledu. Ali kritike nisu na mjestu. Svatko zaslužuje pošten tretman. Priča se kao da nije dobar igrač. I Stefan Effenberg je došao ovdje kad je imao 30 godina i odveo je momčad do Lige prvaka', objasnio je hrvatski stručnjak.

'Ako sve prođe u redu, posljednji papiri će biti poslani u Inter i postat će naš igrač', dodao je Kovač.

To se u utorak i dogodilo. Perišić je prošao liječnički pregled i potpisao jednogodišnji ugovor.

'Sretan sam što sam opet u Njemačkoj. Bayern je jedan od najvećih klubova u Europi. Napast ćemo ne samo Bundesligu i Kup nego i Ligu prvaka', rekao je Perišić.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia