FIFA_SP_2018.svg

sumorno okruženje

Nijemci ne mogu vjerovati gdje se njihova reprezentacija smjestila!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 14.06.2018 13:11
  • Objavljeno 14.06.2018 u 12:57
Bionic
Reading

Njemački mediji pomalo su iznenađeni što je stručni stožer reprezentacije odlučio smjestiti svoj kamp tijekom Svjetskog prvenstva u mjestu Vatutinki koje opisuju kao sumorno i neatraktivno za bilo kojeg turista...

Nakon što su za vrijeme Kupa konfederecija bili smješteni u atraktivnom Sočiju, Nijemci su se odlučili godinu kasnije za veliki zaokret pa su smjestili svoju reprezentaciju tijekom SP-a u mjestu Vatutinki koje se nalazi u blizini Moskve.

  • +3
Prijateljska utakmica: Austrija - Njemačka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je sam kamp prilično solidan i ispunjava zahtjeve Joachima Löwa kao i njegovog stručnog stožera, sve ostalo u Vatutinkiju ispod je razine glamura na koji su nogometaši navikli.

Televizija Sport 1 snimila je nekoliko kadrova iz ovog malog mjesta koje se nije mnogo moderniziralo od doba komunizma.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Vatutinki, mjesto koje odaje sumoran dojam. Glamur faktor nula,' opisuje spomenuti medij okruženje u kojem se priprema reprezentacija, a novinari koji moraju pratiti Elf nisu impresionirani. Nije baš Černobil, ali nije ni puno bolje.

'Odluka nije bila laka, jer nam je bilo lijepo u Sočiju, ali ovdje u blizini Moskve imamo odlične uvjete za trening te hotel na mirnom mjestu gdje ćemo se moći regenerirati nakon utakmica i treninga,' objasnio je dolazak u Vatutinki izbornik Löw.

Njemačka SP otvara u nedjelju u Moskvi protiv Meksika.