HOWARD I MAGIC PREJAKI

Ni briljantni James nije mogao protiv Orlanda

25.05.2009 u 09:58

Bionic
Reading

U trećoj utakmici finala doigravanja Istočne konferencije u nedjelju, Orlando Magic je na domaćem terenu svladao Cleveland Cavalierse 99:89. Orlando Magic je tako poveo 2:1 po broju pobjeda

Najzaslužniji za pobjedu Orlanda je Dwight Howard, koji je zbog problema s osobnim greškama igrao tek nešto manje od 28 minuta, ali je u tom vremenu postigao 24 poena uz devet skokova, a odličnom je obranom natjerao Cavse da imaju mizeran šut od 37 posto.

S druge strane, kod Cavsa je ponovno briljirao LeBron James koji je ubacio 41 poen uz devet asistencija i sedam skokova, no u presudnim trenucima u posljednjoj četvrtini je promašio čak pet slobodnih bacanja.

'Mi ne moramo brinuti ni o čemu. Ni o sucima ni o tome kako naši protivnici igraju. Na nama je da samo mislimo na svoju igru. Cilj nam je osvojiti naslov i trenutačno ne dopuštam da me išta spriječi u tom cilju', kazao je nakon utakmice Howard.

Sljedeća utakmica je na rasporedu u četvrtak u Orlandu, gdje su Cavaliersi izgubili šest od posljednjih sedam utakmica.

'Orlando ima jako dobre igrače koji su dobro trenirani i to im se mora priznati. Odigrali su nekoliko odličnih utakmica, no i mi smo puni samopouzdanja. Sad smo izgubili utakmicu, ali još je dosta do kraja serije', kazao je trener Cavaliersa Mike Brown.