OPET U AKCIJI

Nezamjenjivi hrvatski reprezentativac objavio sjajnu vijest, dovoljna je bila samo jedna riječ da opiše koliko je sretan

01.12.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida vratio se u akciju odnosno na nogometni teren nakon što je prije tri tjedna morao na prisilnu stanku, jer je bio zaražen koronavirusom

Podsjećamo, branič hrvatske nogometne reprezentacije je u prijateljskom susretu protiv Turske igrao prvih 45 minuta, a nakon što se saznalo da je zaražen, zamijenjen je na poluvremenu.

Naime, u ponedjeljak (9. studenoga) na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi igrači i članovi stožera bili negativni, a dva dana kasnije obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom u Ligi nacija. Službene rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu te su pokazali da je Domagoj Vida pozitivan na novi koronavirus.

Naš stoper je odmah otišao u samoizolaciju u Istanbulu gdje igra za turskog velikana Bešiktaš te je bio udaljen iz momčadi gotovo tri tjedna. Vida nije imao nikakvih problema s koronavirusom, sve je prošlo dobro te je sada bio negativan i vratio se nogometu.

Koliko je s nestrpljenjem iščekivao svoj povratak govori i fotografija na kojoj trči i koju je opisao jednom riječju: Konačno!

  • +12
Turska - Hrvatska, prijateljska utakmica, 2020. Izvor: EPA / Autor: ERDEM SAHIN