SVE JE JASNO

Neymarovi agenti 'šapnuli' nekome kome nisu trebali koja je najveća želja Brazilca; ovaj to odmah otkrio nogometnom svijetu

18.12.2020 u 13:24

Bionic
Reading

U vezi sudbine Neymara stalno se izmjenjuju oprečne informacije. Brazilac još nije produljio ugovor s PSG-om, a jedan od kandidata za predsjednika Barcelone tvrdi da se nogometna zvijezda želi vratiti na Camp Nou

Emili Rousaud je jedan od kandidata za predsjedničku funkciju katalonskog ponosa nakon odlaska Josepa Marije Bartomeua. Ni on nije mogao izbjeći vruće teme oko dolaska i odlaska igrača, a ovih dana govorio je o Neymaru koji je Barcelonu napustio u kolovozu 2017. za rekordnih 222 milijuna eura.

Iako se zadnjih sezona spominjao odlazak Brazilca s Parka prinčeva, kojeg ugovor s PSG-om veže do ljeta 2022., iz francuskog kluba su poručili da sa svojom zvijezdom pregovaraju oko novog ugovora. No spomenuti Rousaud tvrdi da Neymar radi jedno, ali želi nešto sasvim drugo.

  • +13
Barcelona - Real Sociedad Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia

'Želio bi se vratiti u Barcelonu, rekli su nam to njegovi predstavnici. Transfer se ne može izvršiti, jer Barcelona sada nema financijske mogućnosti. Bit će to moguće kad mu istekne ugovor', rekao je Rousaud koji nije zaboravio da je kamen spotianja u povratku i ogromna Neymarova plaća koja u PSG-u iznosi 37 milijuna eura neto po sezoni.

'Zamolit ćemo ga da smanji svoje zahtjeve. Najveći talenti moraju igrati u velikim ligama.'