'NE' EUROPI PRIJE 2014.

Neymar želi ostati u Santosu do isteka ugovora

20.01.2012 u 16:13

Bionic
Reading

Mladi brazilski reprezentativac Neymar, kojeg žele mnogi europski klubovi, ponovio je u četvrtak navečer svoju želju da ostane u svom klubu Santosu do isteka ugovora 2014., kada se nada da će osvojiti titulu svjetskog prvaka s brazilskom reprezentacijom na SP-u u Brazilu

'Nemam namjeru sada odlaziti, imam još puno posla u Santosu', izjavio je Neymar koji je produljio ugovor s brazilskim prvoligašem u studenom prošle godine, pet mjeseci nakon što su osvojili Copa Libertadores.

'Imam ugovor do 2014. i namjeravam ostati do 2014.', kazao je mladi igrač, zvijezda Seleçaoa dok je primao nagradu za najboljeg južnoameričkog nogometaša u četvrtak navečer u Montevideu.

Neymar, koji će proslaviti svoj 20. rođendan 5. veljače, najveći je adut za osvajanje prvog olimpijskog naslova za Brazil ovo ljeto na OI u Londonu, ipak je izrazio želju da jednom zaigra u Europi, bilo u Real Madridu bilo u Barceloni.

'Svi znaju, moj je san otići igrati u Europu, ali ne znam hoće li to biti 2014. ili poslije', dodao je.

Predsjednik Santosa Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro je izjavio da odšteta u slučaju raskida ugovora s Neymarom 'prelazi 50 milijuna dolara (39 milijuna eura)'.