ligue 1

Neymar već drugi vikend za redom zabija i donosi pobjedu PSG-u

22.09.2019 u 23:55

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a u posljednjoj utakmici 6. kola francuskog prvenstva svladali su u gostima Olympique iz Lyona 1:0, a strijelac je bio Brazilac Neymar

Nogometaši Paris SG-a izdvojili su se na vrhu ljestvice francuskog prvenstva 1:0 (0:0) pobjedom protiv Lyona u dvoboju 6. kola francusje Ligue 1.

Jedini gol na utakmici postigao je Neymar u 87. minuti.

Derbi je protekao u dominaciji PSG-a, dok je Lyon posve razočarao pred svojim navijačima. Od samog početka, Tüchelova je momčad bila bolja, što je gostima donijelo i dosta prilika. No Anthony Lopes je bio odličan na golu Lyona i imao je nekoliko dobrih obrana u prvom poluvremenu.

Nakon 45 minuta igre bilo je 0:0, da bismo iste slike na terenu gledali i u drugom poluvremenu. PSG je napadao, Lyon se branio i gotovo da ništa nije pokazivao u fazi napada.

Međutim i napadi PSG-a nisu donijeli previše uzbuđenja pred golom Lopesa, ali jedna majstorija Neymara je odlučila pobjednika. U 87. minuti je Brazilac fantastično pogodio za konačnih 0:1.

Bio je to njegov drugi gol u sezoni, a u prošlom je kolu također donio sva tri boda PSG-u zabivši u 1:0 pobjedi protiv Strasbourga.